Odvoz odpadu z demolice

Zajišťujeme kompletní odvoz odpadu z demolice a to odvoz stavební sutě a dřevěného odpadu. Rozbíjení bouracím kladivem a to betonu a jiných demoličních odpadu. Odvozy zajišťujeme vozy o celkové hmotnosti 18 a 28 tun. Odvezeme na jednu várku zhruba 6 – 12 tun odpadu. Pokud budete jen odvoz a ne kompletní demolice s odvozem, tak není problém.

Odvoz sutě, cihly, kameny, hlíny

Při autodopravě účtujeme zhruba 1 000 Kč / hod. a likvidace odpadu je od 300 Kč / m3. Pokud nevíte o jaké množství se jedná. Tak nás neváhejte kontaktovat, předem zjistíme o kolik půjde asi tak m3 a přizpůsobíme podle toho také následný odvoz. Pokud se rozhodnete pro demolice celých domu a jiné stavby. Tak nabízíme bezkonkurenční ceny za odvoz dřeva a také možno výkup trámu z demolice.

Odvoz odpadního dřeva z demolice

Odvoz dřevěného odpadu

Snažíme se všem zákazníkům snížit náklady na demolice a recyklace odpadu. Pokud by se jednalo o větší demolici a byli by ve stavbě kvalitní staré trámy. Tak jsme ochotní Vám zaplatit o to za m3. O naložení a odvoz se postaráme. V případě autodopravy jsme Vám k dispozici od pondělí do soboty. V případě cenových nabídek a prohlídky je možno kdykoli a to každý den.

V případě zájmu o výkup trámu a odvoz odpadu nás neváhejte kontaktovat.